Filters
Søg

Om os

LAURA & ZHENZI er smart og klassisk modetøj til kvinder i alle aldre. Vi har både tidens hotte tendenser i sæsonens nye farver samt et bredt udvalg af basisvarer, jeans, overtøj og accessories.
LAURA butikkerne fører størrelse 36 – 46 / XS – XXL og har et bredt udvalg af varer fra bl.a. SOYA, CULTURE, MARC LAUGE, OFELIA, FRANSA, Saint Tropez, ICHI og PULZ.
ZHENZI butikkerne fører størrelserne 42 – 56 og fører mærkerne ZHENZI, DNY, NO. 1 By OX og CASSIOPEIA.

Vi får hver uge nye varer i butikkerne og afholder jævnligt kundeaftener med ekstra nedsatte varer og konkurrencer. Søger du information omkring vores varer, events eller butikker så kontakt venligst den enkelte butik under linket butikker eller følg os på facebook, hvor du løbende vil blive informeret om vores aktiviteter. Vær opmærksom på at hver lokalafdeling har deres egen facebook profil. Du kan ringe eller komme ned i den enkelte butik og så sender vi dig nyhedsbreve, når der er spændende ting på programmet. Vi tillægger god kundeservice stor betydning og du vil altid blive mødt med behjælpelige salgsassistenter, som er parate til at rådgive og vejlede dig, når du shopper.

Du finder os på Køge Torv, Torvebyen i Køge, Ballerup Centret og Amager Centret. Vi glæder os til at se dig !